Neem contact op
bankgarantie

a.s.r. bank ontwikkelt samen met Next Finance B.V. haar nieuwe bankgarantie product

a.s.r. bank biedt haar klanten voortaan de mogelijkheid om een bankgarantie te regelen bij een hypotheekaanvraag. Voor de bankgarantie rekent de verzekeraar een vergoeding van 1 procent van het garantiebedrag met een minimum van 225 euro. Hoe dat werkt, wordt uitgelegd in deze video.

Een bankgarantie bij a.s.r. bank afsluiten is niet verplicht, maar volgens de maatschappij wel handig. “De klant heeft dan namelijk alles overzichtelijk bij één partij en hoeft daar niets extra’s voor te regelen” aldus Petra Jansen op de Haar (directeur a.s.r. bank). Bij het beoordelen van de hypotheekaanvraag, verwerkt a.s.r. bank direct ook de bankgarantie.

Als de koop niet doorgaat en a.s.r. bank vanwege de bankgarantie een bedrag betaalt aan de notaris, zal de klant dit bedrag als lening terugbetalen. a.s.r. bank en Next Finance B.V. hebben afgesproken dat Next Finance B.V. de lening dan overneemt en deze netjes afwikkelt met de klant. Op deze wijze kan a.s.r. bank zich blijven richten op de kern: mensen helpen door te doen.

Voor meer informatie over de afwikkeling door Next Finance B.V. kan contact worden opgenomen met Jan Meijer (co-owner) of Miranda Kossen (bedrijfsjurist) op telefoonnummer: +31 (0)85-77 319 54.

Dit bericht delen?

Op de hoogte blijven?

Aanmelden nieuwsbrief