Neem contact op

Data Interface is onderdeel geworden van Next Investments B.V.

Next Investments B.V. is er trots op te melden dat zij Data Interface heeft overgenomen. Data Interface verzamelt sinds 2003 insolventiedata door alle uitspraken aangaande faillissementen en de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen vast te leggen in een database.

Op basis van analyse en interpretatie van deze data, samengesteld uit meer dan 650.000 uitspraken, is Data Interface in staat om de waarde van debiteurenportfolio’s te berekenen en het incassoproces te optimaliseren. Met de inlijving van Data Interface kan Next Finance B.V. de debiteurenportfolio’s die zij van klanten koopt nog beter op waarde schatten en te gelde maken door de verschillende incassopartijen waar Next Finance B.V. mee werkt beter aan te sturen.

Data Interface stelt haar insolventie data ook beschikbaar aan ondernemingen uit de top van de creditmanagement branche. Deze ondernemingen beschikken mede dankzij de altijd actuele insolventie data over een effectief collectionproces voor hun insolventie dossiers.

“We zijn ontzettend blij dat het jarenlange partnership tussen Next Finance B.V. en Data Interface heeft geleid tot de overname van Data Interface. Niet alleen zijn we nu in het bezit van een schat aan insolventie- en incassodata, ook de medewerkers van Data Interface voegen heel veel relevante kennis en ervaring toe aan onze organisatie. Met Sander Springer zijn we nog beter in staat om onze klanten te voorzien van maatwerkoplossingen voor het overnemen van debiteurenportfolio’s”, zegt Jan Meijer, co-owner Next Finance B.V. Sander Springer, directeur Data Interface vertelt: “In mijn nieuwe rol als CFO binnen Next Investments ben ik verantwoordelijk voor investeringsanalyse, data analyse, externe collections, ICT en de financiële rapportering.”

Voor meer informatie over de activiteiten van Next Finance B.V. en Data Interface kunt u contact opnemen met

Jan Meijer en Gerard Kappert, co-owners Next Finance B.V.

Sander Springer, CFO Next Investments B.V.

Telefoon: +31 (0)85-77 319 54

Dit bericht delen?

Op de hoogte blijven?

Aanmelden nieuwsbrief