Neem contact op

Over Next Finance

Next Finance neemt de vorderingen over van andere banken en financieringsmaatschappijen, zoals Santander Consumer Finance, Arenda, Dexia en Ikano Bank. Het gaat hier vaak om schulden met betalingsachterstanden. In samenwerking met alle betrokkenen zorgen wij voor een optimale oplossing, waarbij de belangen van schuldeiser én schuldenaar zorgvuldig worden afgewogen.

Wat doet Next Finance?

Next Finance investeert in vorderingen met en zonder betalingsachterstanden, lopende dossiers en stilstaande dossiers. We kopen eenmalige portefeuilles; forward-flow-portefeuilles; portefeuilles rechtstreeks van de bank; of portefeuilles die zijn uitbesteed aan incassopartijen. We kopen zowel van de eerste eigenaar als van opvolgende eigenaren.

We zijn geïnteresseerd in een breed scala consumentenkrediet, onder andere:

  • doorlopend krediet;
  • aflopend krediet;
  • credit cards;
  • restschulden van hypotheken.

AFM, BKR & VFN

Wij vinden het belangrijk dat we op een verantwoorde wijze werken. Uiteraard doen we alles binnen de bestaande wet- en regelgeving. Daarom beschikken we over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten en zijn we aangesloten bij Bureau Kredietregistratie. Ook zijn we lid bij de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland.

 

Erkende incassanten

Next Finance werkt uitsluitend met erkende incassanten zoals gerechtsdeurwaarders en incassobureaus.  Deze bedrijven vallen onder de gedragsregels van hun eigen beroepsorganisaties. Gerechtsdeurwaarders zijn aangesloten bij de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) en de incassobedrijven bij de Nederlandse Vereniging van Gecertificeerde Incassobedrijven (NVI).

Vragen?

Heeft u een vraag over Next Finance? Of wilt u contact over een vordering?
Neem gerust contact met ons op.