Neem contact op

Organisatie

Next Finance investeert in vorderingen met betalingsachterstanden, lopende dossiers en stilstaande dossiers. Daarnaast nemen wij kredietportefeuilles over zonder betalingsachterstanden.

Door onze expertise, slimme organisatie en heldere visie tillen we incassoresultaten naar een hoger niveau. Daarmee creëren we nieuwe kansen en garanderen we betere resultaten.

Het bestuur van Next Finance

Next Finance is in handen van twee eigenaren, beide vormen gezamenlijk het bestuur. Hierdoor kunnen we snel beslissen over investeringsmogelijkheden. We hebben de expertise om een breed scala investeringsmogelijkheden te beoordelen en vinden snel goede oplossingen. Next Finance is gericht op lange termijn resultaten en daarmee op lange termijn relaties.

Nieuwe perspectieven leiden tot nieuwe waarden

We combineren onze achtergrond in finance, accountancy, consultancy en creditmanagement. Door een combinatie van adequate juridische kennis, instrumenten en een creatieve visie op incasso identificeren wij nieuwe kansen en ontstaan betere resultaten. De focus op onze kerncompetenties leiden tot bovengemiddelde resultaten.

Samenwerking incassopartners

We besteden incasso-activiteiten uit aan onze partners. Ieder van hen heeft eigen onderscheidende competenties. Door dit netwerk kunnen wij vorderingen kopen met uiteenlopende kwaliteiten. Alle incassopartners waarmee wij samenwerken zijn lid van de NVI of KBvG.

 

Elke portefeuille heeft zijn eigen kenmerken. Gebaseerd op onze kennis in de competenties van de top-twintig incassobedrijven zijn wij in staat om een portefeuille uit te besteden aan de best passende partij. Doordat we wel onafhankelijk zijn van incasso-organisaties, kunnen wij een portefeuille overnemen die momenteel al loopt bij uw bestaande incasso-organisatie.